top of page

Agenda

Coach Breda

Op dit moment staat er niets gepland.

Heb jij last van een terugkerend patroon in de liefde, je gezin,  op werk of met familie? Zit je in een gedachten-lus? Doe je steeds hetzelfde, ook al weet je dat je er niets mee op schiet? 

Het kan helpen hier in een opstelling naar te kijken. Alles is op te stellen, van gevoelens,  gedachtes en de ziel (of zielsdelen), tot je lichaam en situaties. Het resonerend veld brengt ons altijd waar we zijn moeten!

Het werk in het veld is magisch en ongrijpbaar, maar duidelijk zicht- en voelbaar. Ook als je 'alleen maar' toekijkt, haal je er iets uit.

Op dit moment zijn er nog geen dagen ingepland. Toch een opstelling doen? Neem contact op, dan plannen we er samen een in!

Heb je behoefte aan diepgaand zielenwerk of vind je het heerlijk om een hele dag met opstellingenwerk bezig te zijn, dan zit je hier op de goede plek! Je hebt nergens omkijken naar, wij zorgen voor alles; voeding voor ziel, lichaam en geest!

Coach Breda
Coach Breda
Coach Breda
Coach Breda

Over de locatie:
De locatie voor de opstellingen is de historische gewelfkelder van 'Inn de Vijf Sinnen'. Het adres is Elfhuizen 8, gelegen aan de grote markt van Geertruidenberg. Geertruidenberg ligt op een kwartiertje rijden van Breda. Parkeren is gratis.

IMG-6514.jpg

Contact

Coach Breda

Ik maak graag een kennismakingsafspraak met je, wie weet gaan we snel samen aan de slag! Een whatsapp werkt het snelst maar mailen mag natuurlijk ook!

bottom of page