top of page

TESTIMONIALS

Kim weet veiligheid te scheppen. Ze communiceert  op een zachte en respectvolle manier en toch direct en confronterend. Dat vind ik een hele kunst. Kim is betrokken vanuit een open hart. Ze is warm, liefdevol en door-tastend en weet feilloos af te stemmen op de behoefte van dat moment. Achter Kim haar werkwijze gaat een ruime ervaring schuil, diep doorvoeld. Of het nou een opstelling is of een een-op-een-begeleiding, het werkt diep door, zodat je ook echt een volgende stap kan maken.

Siel | Hulpverlener

Ik kwam bij Kim voor begeleiding in mijn steeds terugkomende problemen in privé- en werk.
Mijn snelle boosheid en hoge irritatiefactor speelden mij parte en kon daar zelf geen oplossing voor vinden.
Ze heeft mij inzicht gegeven en mij anders laten kijken naar de problemen. Met haar ervaring doorzag ze snel wat er bij mij speelde. Doormiddel van opstellingen ging er voor mij een wereld open en kan ik veel beter relativeren. Het geeft me lucht en rust. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Kim is een lief en rustig persoon. Heel toegankelijk.  Ook is ze betrokken, open en eerlijk. Ik voel me erg om mijn gemak bij haar

Paula | Medewerker gemeente

Immens geraakt door je wijsheid, je zuiverheid, je allesomvattende intuïtie. Je warmte, zachtheid en volledig aanwezig zijn geven zo een veilige bedding om voorzichtig open te gaan. Je hebt de gave om mij als mens écht te zien, te horen en te ontmoeten. Dankbaar voor wie je bent, wat je geeft. 

Wionah | Holistisch Therapeut en POH ouderenzorg

Om de relatie met mijn dochter beter te begrijpen en haar de onrust te besparen die ik ervaren heb moest ik terug naar de relatie die ik met mijn moeder heb. Met Kim heb ik een individuele sessie gedaan in een familieopstelling. We zijn terug gegaan in de vrouwenlijn van mijn familie. Mijn moeder, haar moeder, haar oma enzovoort. Door het verleden weer het verleden te laten zijn en de pijn daar te laten waar het hoort, heb ik weer ruimte gekregen om naar mijn eigen ik op zoek te gaan. Het heeft mij meer ruimte en rust gegeven om te ontwikkelen en mijn eigen kwetsbaarheid onder ogen te zien. 

Sylvia | Leerkracht en Remedial Teacher expertise hoogbegaafdheid

De opstelling die ik bij Kim heb mogen beleven was erg gericht op het herstel van mijn innerlijke kracht.

Kim voegde de ziel en het lichaam van mijn vader bij elkaar. Hierdoor kon hij, na zijn plotselinge dood door een ontploffing, dat ook zelf samenvoegen in de energie. Deze integratie gaf hem de mogelijkheid om ook werkelijk als vader achter mij te gaan staan. Als biologisch kind van mijn vader was het erg krachtig om dit herstel te kunnen beleven en het gaf mij het vertrouwen dat het allemaal wel goed zou komen in dit leven. Zeker omdat hij zo vroeg uit mijn leven was verdwenen.

Ik heb vaker een opstelling gehad maar de focus van Kim maakte dat we in een zeer korte tijd snel de diepte van het proces konden ervaren, ook al was mijn vraag oorspronkelijk op een ander deel van mijn levensgeschiedenis gericht. Ik dank Kim dan ook hartelijk voor dit liefdevolle resultaat. 

Djoshe | 11-11-2020 - mens in ontwikkeling

IMG-6514.jpg

Contact

Ik maak graag een kennismakingsafspraak met je, wie weet gaan we snel samen aan de slag! Een whatsapp werkt het snelst maar mailen mag natuurlijk ook!

bottom of page