top of page
IMG-6533.jpg
Coach Breda

Over mij

Mijn naam is Kim Riethoven (1979) en ik ben opgegroeid in Leiden. Het was de liefde die me naar Breda bracht. Hier woon ik samen met Robert en we hebben een samengesteld gezin met 4 dynamische jongens en hond Max. 

Al sinds ik me kan herinneren ben ik intensief bezig met leren, ontdekken en ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied. Ik heb een fascinatie voor het ‘waarom?’. Diverse opleidingen, trainingen en cursussen maken dat ik breed georiënteerd en opgeleid ben. Het maakt me gelukkig mensen te zien ontwikkelen en versie 3.0 te zien worden.

Deze passie ontstond toen ik in 2008/2009 in contact kwam met familieopstellingen, maar pas in 2019 volgde ik zelf de opleiding ‘Systemic Healing', familie- en organisatieopstellingen’ bij de fantastische Loes Koot.

In de opleiding leerde ik verschillende opstellingsvormen voor familie- en organisatieopstellingen combineren met mijn intuïtieve gaven. Dit heb ik inmiddels ontwikkeld tot een zeer persoonlijke opstellingsvorm, waarbij heling van de Ziel centraal staat.

 

Voor Loes volgde ik ACT (Acceptance and Commitmenttherapie) bij CIVAS, omdat ik in het verleden opgenomen ben geweest voor CPTSS. Deze therapievorm sloot mooi aan bij de therapie die ik had gehad en ik wilde dit in mezelf bestendigen. Zelfacceptatie en positief denken zijn daarom deel van wat ik je mee wil geven.

 

Loes stond me ook bij in mijn eigen proces en daardoor weet ik dat coaching bijzonder waardevol is. Iemand van wie je de kunst even af kan kijken en je net dat zetje geeft wanneer je die nodig hebt. 

 

Naast het begeleiden van opstellingen, wilde ik op een gedegen en zorgvuldige manier mensen kunnen bijstaan in hun proces. Daarom besloot ik tot het volgen van de opleiding Coaching en Counseling bij de ACC. Hier leerde ik mijn eigen ervaringen omzetten in kracht.

In het verleden heb ik ook Reiki I en II behaald en verschillenden mediumschap trainingen gevolgd. Aromatherapie heeft mijn interesse en daarnaast zie ik de natuur als medicijn en heler. Ik geef graag wandelcoaching en werk integraal met lichaam, geest en ziel.

Inmiddels werk ik ook als gecertificeerd jobcoach (i.o).

​​Door gebeurtenissen in het verleden heb ik ervaring  met  CPTSS (Complexe Posttraumatische Stress-stoornis), angst,  paniek, depressie, overspannenheid, burn-out, fibromyalgie en CVS. Daarnaast heb ik ervaring met ADD/ADHD en HSP. Ik beschouw dit als waardevolle 'first-hand' levenservaring. 

 

Feedback op mij als coach/therapeut:

deskundig | authentiek | empathisch | diepgaand | intuïtief | vrolijk | gevoelig | gevoel voor humor krachtig | prettig stemgebruik

Mijn hobby's zijn zingen, keramiek, tennis, schilderen, lezen en creëren in de breedste zin van het woord.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG-6514.jpg

Contact

Ik maak graag een kennismakingsafspraak met je, wie weet gaan we snel samen aan de slag! Een whatsapp werkt het snelst maar mailen mag natuurlijk ook!

Coach Breda
bottom of page